Politica de Retur a Produselor

 

În situația solicitării unui retur, vă informam că taxele de returnare sunt suportate de consumator. Costul de transport pentru retur este cel perceput de către societatea de curierat cu care alegeți să returnați produsul. Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat; consumatorul este responsabil doar în ceea ce privește diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor și funcționarii acestora, conform art. 14, alin. 3 din OUG 34/2014.

Returul produselor se poate face prin trimiterea acestora printr-o firmă de curierat rapid, fără a solicita ramburs. Contravaloarea bunurilor returnate se efectuează prin virament bancar, în contul pe care consumatorul îl va pune la dispoziția noastră.În situația în care produsul / produsele au avut transport gratuit, contravaloarea acestora va fi diminuată cu costurile de curierat pe care socieatatea noastră le-a suportat.
După completarea formularului de retur veți primi din partea unui operator informațiile necesare privind expedierea produselor pentru retur.

Important!

În cazurile în care produsele returnate prezintă deteriorări sau sunt incomplete, prezintă urme de uzură, zgârieturi, lovituri, șocuri electrice, accesorii lipsă, certificate de garanție lipsă, ne rezervăm dreptul de a opri o sumă din valoarea produsului (valoare cu TVA), sumă ce va fi comunicată după evaluarea prejudiciilor aduse. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a refuza acceptarea returului în situația unor abuzuri (returnări repetate).

Dacă ai cumpărat mai multe produse de același fel și vrei să le returnezi pe toate, asigură-te că doar unul a fost desigilat. Returul celorlaltor produse se acceptă doar dacă sunt sigilate.

Pentru orice sesizări și reclamații vă rugăm să ne contactați la adresa: info@e-sărbatoare.ro

Formular de Retur:

Vă rugăm să completați toate câmpurile de mai jos, cu datele solicitate.

[super_form id=”2035″]