Tevi Si Fitinguri

Tevile și fitingurile pentru piscină sunt componente esențiale în construcția și funcționarea acestui tip de facilități. Acestea sunt utilizate pentru a asigura distribuția adecvată a apei în interiorul piscinei și pentru a conecta diferitele echipamente și accesorii, precum și pentru a menține un sistem eficient de circulație a apei.

Tevile utilizate în construcția unei piscine sunt de obicei fabricate din materiale rezistente la coroziune și la acțiunea substanțelor chimice utilizate în tratamentul apei, cum ar fi PVC-ul sau polietilena. Aceste tevi sunt disponibile în diferite dimensiuni și grosimi de perete, în funcție de necesitățile specifice ale proiectului.

Fitingurile sunt utilizate pentru a conecta și a direcționa tevile în diverse moduri, inclusiv pentru a face treceri între diferite dimensiuni de tevi, pentru a crea colțuri sau îmbinări, și pentru a atașa diferite echipamente, cum ar fi filtrele sau duzele de jet. Acestea sunt, de asemenea, disponibile într-o varietate de dimensiuni și forme, pentru a se potrivi cu diversele cerințe de proiectare și instalare.