Piscine Supraterane

Optarea pentru o piscină supraterană vine cu multiple avantaje:

  1. Costuri inițiale mai reduse: Construcția unei piscine supraterane poate fi mai economică decât săparea și amenajarea unei piscine subterane, datorită faptului că nu implică excavarea și pregătirea terenului în aceeași măsură.
  2. Montaj mai rapid: Piscinele supraterane pot fi instalate mai rapid decât cele subterane, reducând timpul necesar pentru a le pune în funcțiune și a începe să le folosești.
  3. Flexibilitate în locație: Fiind amplasate la suprafața terenului, piscinele supraterane pot fi mai ușor integrate în designul existent al curții sau al clădirii, oferind mai multă flexibilitate în privința locației și amenajării lor.
  4. Accesibilitate îmbunătățită: Accesul la o piscină supraterană poate fi mai facil, fără necesitatea coborârii sau urcării unor scări abrupte sau a folosirii unui lift, ceea ce poate fi avantajos pentru persoanele în vârstă sau cu mobilitate redusă.
  5. Mai ușor de întreținut: Întreținerea unei piscine supraterane poate fi mai ușoară, deoarece accesul la echipamentele de filtrare și alte componente este mai convenabil, fără a fi nevoie de săpături sau excavări pentru a ajunge la acestea.